Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 5. 21:49

Hewlett-Packard E-Vectra PC

PALO ALTO, Kalifornia, 2000. április - A Hewlett-Packard Company piacra dobta a HP e-Vectra asztali számítógépet, az első e-PC kategóriájú berendezést, amely arra hivatott, hogy egyszerűsítse és átfogalmazza a kereskedelmi számítógépes környezetet. Az e-Vectra újszerű architektúrája biztosítja a rendszer maximális rendelkezésre állását és mérsékli a számítógépes erőforrásoknak az asztali PC-k támogatásához szokásosan fűződő csökkenését. A cégeknek nem kell annyit költeniük a hardver fenntartására, ehelyett olyan lehetőségekre tudnak koncentrálni, amelyek segítenek megőrizni a szervezet versenyképességét.

PALO ALTO, Kalifornia, 2000. április - A Hewlett-Packard Company piacra dobta a HP e-Vectra asztali számítógépet, az első "e-PC" kategóriájú berendezést, amely arra hivatott, hogy egyszerűsítse és átfogalmazza a kereskedelmi számítógépes környezetet. Az e-Vectra újszerű architektúrája biztosítja a rendszer maximális rendelkezésre állását és mérsékli a számítógépes erőforrásoknak az asztali PC-k támogatásához szokásosan fűződő csökkenését. A cégeknek nem kell annyit költeniük a hardver fenntartására, ehelyett olyan lehetőségekre tudnak koncentrálni, amelyek segítenek megőrizni a szervezet versenyképességét.

Az új, szótár nagyságú e-PC, amelynek súlya 3,8 kilogramm, a falra vagy az asztal alá szerelhető. Ez a készülék a PC funkcióit elektronikus szolgáltatási eszközökkel és támogatással egészíti ki, így olyan asztali számítógép jön létre, amely rendkívüli mértékben megváltoztatja a felhasználók és számítástechnikai menedzserek szolgáltatásokkal kapcsolatos élményeit. Az e-Vectra interaktív, háromdimenziós bemutatója és a berendezés legfontosabb funkciói megismerhetők az Interneten a http://www.hp.com/go/epc címen.

A HP e-Vectra kialakítása a következő:

  • Intel(R) Pentium(R) III vagy Celeron(TM) processzor;
  • Windows 2000, Windows 98 vagy Windows NT(R) 4.0;
  • maximum 256 MB SDRAM
  • Quantum 8,4 GB Ultra ATA/66 merevlemez meghajtó;
  • 3Com Fast Etherlink 10/100BASE-TX integrált LAN megoldás
  • párhuzamos és soros portok
  • két PS/2 és két USB port
  • alaplapra épített hangkártya
  • opcionális 24-szeres sebességű, vékony kialakítású CD-ROM meghajtó
(A sajtóanyagot a Hewlett-Packard kommunikációs iroda juttatta el hozzánk.)

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.