:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 12. 11:15

A Leadtek új GeForce3 chipes kártyája hardverfigyelési funkcióival hívja fel magára a figyelmet

[x-bit labs, Hardware.fr] A Leadtek újabb GeForce3 chipes videokártyával bővíti a kínálatát. A WinFast GeForce3 TDH videokártya a hírek szerint hardverfigyelési funkcióival és túlhajthatóságával szeretne kitűnni versenytársai közül.

A Leadtek WinFast GeForce3 TDH kártyán a hardvert figyelő chip mellett három LED is helyet kapott. A Leadtek GeForce2 MX DH Pro kártyáról már ismerhetjük ezek funkcióit: egy zöld LED jelzi, ha a kártya áram alatt va és működik, sárga LED jelzi az AGP státust (2x/4x), egy piros színű dióda pedig az alacsony feszültségre figyelmeztet.

A Leadtek WinFast GeForce3 TDH ezen felül hardverfigyelő chipet is kapott, így egy program segítségével nyomon követhető a videochipen eső feszültség, a chip hőmérséklete és a hűtőventilátor fordulatszáma is.

A Leadtek új kártyáján óriási méretű hűtőborda segíti a túlhajtást. A WinFast GeForce3 TDH teljesn áttervezett csomagolásban kerül az üzletek polcaira, de hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.