Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 12. 11:15

A Leadtek új GeForce3 chipes kártyája hardverfigyelési funkcióival hívja fel magára a figyelmet

[x-bit labs, Hardware.fr] A Leadtek újabb GeForce3 chipes videokártyával bővíti a kínálatát. A WinFast GeForce3 TDH videokártya a hírek szerint hardverfigyelési funkcióival és túlhajthatóságával szeretne kitűnni versenytársai közül.

A Leadtek WinFast GeForce3 TDH kártyán a hardvert figyelő chip mellett három LED is helyet kapott. A Leadtek GeForce2 MX DH Pro kártyáról már ismerhetjük ezek funkcióit: egy zöld LED jelzi, ha a kártya áram alatt va és működik, sárga LED jelzi az AGP státust (2x/4x), egy piros színű dióda pedig az alacsony feszültségre figyelmeztet.

A Leadtek WinFast GeForce3 TDH ezen felül hardverfigyelő chipet is kapott, így egy program segítségével nyomon követhető a videochipen eső feszültség, a chip hőmérséklete és a hűtőventilátor fordulatszáma is.

A Leadtek új kártyáján óriási méretű hűtőborda segíti a túlhajtást. A WinFast GeForce3 TDH teljesn áttervezett csomagolásban kerül az üzletek polcaira, de hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról