Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 11. 12:22

Az id Software kiadta kezéből a Quake IV fejlesztését: a játék csak Xboxon lesz elérhető?

Nemrég beszámoltunk arról, hogy az id Software a QuakeCon rendezvényen hozza jelenti be legújabb játékszoftverét, amely minden valószínűség szerint a Quake sorozat folytatása lesz, nevezzük mondjuk Quake IV-nek.

A Computer And Video Games című lap arról számolt be, hogy a programot már nem kevesebb, mint fél éve fejlesztik, de nem az id Software a készítő! A lap szerint egy, az id-től különálló csapat készíti az ominózus játékot, és John Carmack csupán a munkálatok felügyeletét és irányítását látja el.

Az id Software egyelőre nem cáfolta és nem is erősítette meg a híreket, de nyilatkozatuk szerint a QuakeCon rendezvényen, az új program bejelentésekor szívesen válaszolnak bármilyen kérdésre.

Egyes pletykák szerint a szóban forgó játékot azért nem az id Software programozói készítik, mert a Quake IV csak a Microsoft Xbox konzolján lesz játszható.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról