:

Szerző: Vörös Péter

2001. július 11. 02:18

AVSE 3.0: AltaVista keresőmotor a Hewlett-Packard HP-UX 11.0 operációs rendszer alatt is

[CNET] Az AltaVista azt tervezi, hogy AVSE 3.0 keresőmotor-szoftverének elkészíti HP-UX 11.0-es változatát is. Az AVSE 3.0 keresőszoftvert arra tervezi a cég, hogy nagy intraneteknél a vállalati dolgozók ill. e-kereskedelemi webhelyeknél a látogatók lekérdezéseire válaszokat találjanak. A kereső szoftver már elérhető a HP más rendszereivel, valamint a Windows NT és Linux szerverekkel. A HP-UX 11.0 támogatás várhatóan a nyár végén indul be, ez többek között azért is fontos, mert a HP-UX 11.0 operációs rendszer alá írt 64 bites programok natív futnak az Intel/HP-féle új Itanium szervereken is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.