:

Szerző: Barna József

2001. július 10. 21:09

A Crucial rendkívül olcsón kínálja DDR memóriamoduljait PC-forgalmazó cégek számára

[BusinessWire] A Crucial Technology, a Micron egyik divíziója, mai nappal indította el DDRevolution néven a DDR memóriamodulok elterjedését segíteni kívánó akcióját azon számítógépgyártó, -építő cégek számára, melyek legalább részben elkötelezettek a DDR-es rendszerek építése mellett.

A programban résztvevő cégek a PC133-as SDRAM-mal megegyező áron juthatnak hozzá a PC1600 és PC2100 Crucial DDR SDRAM modulokhoz, ezen túlmenően testre szabott terméktámogatásra és további kedvezményekre is számíthatnak. Az akció keretében a cégek kb. 9000 forintnak megfelelő nettó összegért vásárolhatnak 128 Mbyte-os DDR modulokat a Crucialtől, míg 256 Mbyte-os modulok esetében az ár hozzávetőlegesen 15 000 forint.

Ez az első eset, hogy egy egyesült államokbeli memóriamodulokat gyártó cég hirdetett kedvezményes akciót a DDR modulok támogatására. Korábban a VIA és a Nanya indított útjára hasonló kezdeményezést, melynek keretében az alaplapgyártók rendkívül olcsón juthattak hozzá a DDR-s VIA chipkészletből és a 128 Mbyte-os Nanya memóriamodulból álló csomagokhoz. Ennek nyomán akkor rövid ideig megemelkedett a leszállított DDR memóriák mennyisége, de a kereslet azóta ismét visszaesett.

Az akcióra kisebb eladási volumenű cégek is jelentkezhetnek a Crucial honlapján.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.