:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 10. 16:59

Új iMac gépek várhatók a Macworld New York rendezvényen

[CNET] Az Apple Computer iMac konfigurációira a szokásosnál is többet kell várni a disztribútoroknak és viszonteladóknak, és egyesek szerint ez azt jelenti, hogy a népszerű számítógép hamarosan modellfrissítésen esik át.


Februárban debütált a virágmintás iMac

Ezt támasztja alá, hogy a július 18-án kezdődő Macworld New York rendezvényen személyesen Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója tart nyitóbeszédet.

Egy viszonteladó szerint az Apple egyelőre nem szivárogtatta ki, hogy milyen változások várhatók az iMac termékvonalban, de hogy lesz változás, az bizonyos. Sokan arra tippelnek, hogy egy LCD kijelzővel szerelt változtot dob piacra a cég. Az Apple egyelőre nem kommentálta a híreket.

Az iMac sorozat utoljára februárban esett át egy modellfrissítésen, amikor megjelentek a beépített CD-RW meghajtóval rendelkező konfigurációk és az Apple két új házat is bemutatott: az egyik virágmintás a másik pedig kék pöttyös volt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.