Szerző: roberto

2001. július 10. 11:16

Megjelent az Opera 5.12 for OS/2 első bétája

[OperaSoftware] A Opera Software az elmúlt hét végén bejelentette az Opera 5.12 for OS/2 első bétáját, így az Opera böngészői már összesen hat desktop platformon, Windowson, Linuxon, Mac-en, Solarison, BeOS-on és persze az IBM OS/2-es rendszerén működnek.

Opera Software[OperaSoftware] A Opera Software az elmúlt hét végén bejelentette az Opera 5.12 for OS/2 első bétáját, így az Opera böngészői már összesen hat desktop platformon, Windowson, Linuxon, Mac-en, Solarison, BeOS-on és persze az IBM OS/2-es rendszerén működnek.

Az OS/2-nek jelenleg körülbelül 10 000 000 felhasználója van, jórészt nagyvállalatok, bankok, egészségügyi intézmények és biztosítók. Jon S. von Tetzchner, a norvég Opera Software elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az Opera küldetése a gyors, hatékony, átlátható, platform- és eszközfüggetlen internetes élmény biztosítása. Az Opera for OS/2 hosszú évek kemény fejlesztőmunkáján alapszik, amelynek az eredménye hat platform és négy különböző internetes eszköz támogatása.

Az Opera böngészői a www.operasoftware.com/download címről tölthetők le.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.