Szerző: sammer

2001. július 8. 17:01

Meglepetéssel készül az id Software az augusztus 9-én megrendezésre kerülő QuakeCon 2001-re

Az id Software újra a multiplayer közösség kedvenc témája lett, miután bejelentete, hogy az augusztus 9-én Texasban megrendezésre kerülő QuakeCon 2001-en egy eddig ismeretlen, új játékot jelent be. Az információtömeg ezzel véget is ér, az id nem hajlandó egyelőre többet elárulni, bár a legtöbb találgatás szerint a Doom III után egy vérbeli multiplayeres játék elkészítése a legvalószínűbb.

Ez pedig - saját véleményem szerint - nem lehet más, mint a Quake IV, amit ha a bejelentés után kezdenek el fejleszteni, akkor éppen elkészül, mire a Quake III viszonylag elavul ebben a rohanó számítástechnikai világban. Mellette szól még a két új Unreal-alapú játék is, az Unreal 2 és az Unreal Championship, ami az új grafikus motorra épülve egymástól függetlenül, sőt talán egymással is vívja majd csatáját a játékosok kegyeiért, és ebben a mezőnyben a már az Unreal Tournament által is megnyírbált Quake III uralma erősen megkérdőjelezhető lesz. Azt hiszem ennél jobb okot nem is kellene keresni egy szükséges Quake IV megírásához.

Az igazság pillanata természetesen csak augusztus 9. napján következik majd be, amikor a QuakeCon rendezvényen kiderül, mivel is készül megörvendeztetni minket az id.

Szólj hozzá a fórumban!

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról