:

Szerző: Bőle György

2000. március 3. 20:39

1 GHz-es lázban ég a piac

Akárcsak a tegnapi nap folyamán, ma is vezető hír mindenhol az 1Ghz gépek megjelenésének közelsége. A mai nap folyamán szerzett plusz infok szerint a Dell Intel, a Compaq és a Gateway AMD processzorral szerelt 1GHz-es gépet dob piacra a hónap végén. Sajnos ezek a processzorok csak az OEM-ek számára elérhetőek mostanság, a nagyközönség csak az év közepén juthat hozzájuk. Szakértők illetve "céghez közeli" források szerint áruk 1000 dollár körül alakul majd, míg az említett gyártók által forgalmazott gépekhez 4000 dollárért juthatunk a hónap végén. A hír hallatára az AMD részvényei 6, az Intel részvényei 3 százalékkal drágultak a Nasdaq-on.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.