:

Szerző: Barna József

2001. július 6. 17:04

Magyar legenda: MSI K7T Turbo Limited Edition teszt

A RiO oldalára ismét egy MSI alaplapról szóló teszt került fel: a célkeresztbe ezúttal az MSI-től némileg szokatlan színekben pompázó, AMD processzorokhoz szánt K7T Turbo LE került. Az alaplapban ráadásul egy MSI StarForce 822 GeForce3 videokártya döcögött.
Eddig ez volt a legerősebb AMD-s rendszer, ami a kezünk közé került, legalábbis az itt szereplő laphoz-videókártyához fogható páros még nem járt nálunk. Kellőképp magas FSB-kel is megbirkózó RAM mellett, igazán erős konfiguráció kerekedhet belőlük, és ha a rendszer egyéb komponensei is rendben vannak, akkor egy ilyen asztali kombót nehéz megverni. Lehetne persze még fokozni, ám hiába volt csupán SDRAM-os a lap, a körítés nekünk nagyon tetszett: bár az MSI idáig is rendre korrekt lapokkal rukkolt elő, ez a mostani szerintünk sokak tetszését elnyerheti, mert igazi kuriózum. Amiben a lap mégis átlagos, azok a standard MSI-s erények, a bomba biztos üzem, meg a stabilitás, komolyabb gondunk MSI lappal még egyszer sem volt idáig.
A teljes teszt a RiO oldalán olvasható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.