Szerző: zsozso

2000. április 5. 14:48

Asus V3800 32MB Pure

Tudom hogy, ez nem igazán a pocsék rovatba tartozik, de van

Tudom hogy, ez nem igazán a pocsék rovatba tartozik, de van egy problémám. Ami elég idegesítő. Pár hete vettem egy ASUS v3800 riva tnt2 (32mb) Pure gyorsítókártyát. A probléma a következő: Miután megvettem jöttem rá hogy tök jó lenne egy tv be-, és kimenet, 3d-s szemüveg, szóval minden ami a tv-s verzióhoz adnak, a kártya gyári könyvében olvastam hogy lehet venni UPGRADE kit-et amiben ezek vannak benne, de sehol sem találok ilyet.
Légyszi ha tudsz segíts!
Előre is köszönöm.
Az email címem: gmr@freemail.hu

Egy állandó, súlyos problémát feszegetsz. Láttunk már ilyet pl. a Diamond MX300-as hangkártyánál, ahova beigérték a digit. kimenet bővítést (MX50 v. hasonló néven), aztán senki sem látta, mert még rendelési listán sem volt soha. Talán a MACRODA hoz rendelésre, de megjósolom, jobban jársz, ha eladod a pucérat és veszel egy DELUXE-ot. De ha rám halgatsz, előbb megnézed egy ismerősnél, mit is (mit nem) tud a TV IN/OUT és a 3D szemüveg. Tán akkor már nem is fog annyira hiányozni...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.