:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 5. 18:31

Július 19-én jelenik meg a merevlemezes bővítő a PlayStation 2 konzolhoz

A Sony PlayStation2 egyik régóta várt kiegészítője, a merevlemez július 19-én debütál Japánban.

A Sony PlayStation2 egyik régóta várt kiegészítője, a merevlemez július 19-én debütál Japánban.

A 40 Gbyte kapacitású merevlemezt és Ethernet adaptert tartalmazó "kombó" kétfajta változatban, külső és belső egységként kerül majd piacra.


A belső merevlemezes bővítő

Azért van szükség kétfajta kivitelre, mert Japánban többféle PlayStation 2 konzol van forgalomban. A gépbe helyezhető belső merevlemez 18 ezer yenbe (41 ezer Ft) kerül, a formás tokba bújtatott külső változatért pedig 19 ezer yent (43 ezer Ft) kérnek.

Jelenleg hét játékról lehet tudni, hogy kihasználják a merevlemez és a hálózati csatlakozás előnyeit, de ezek közül egyelőre csak kettő jelent meg. Az említett szoftverek között van a nagy izgalommal várt Final Fantasy X, amely szintén július 19-én debütál a japán piacon.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.