Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 2. 17:27

A Sanyo és a Sharp közösen fejlesztik az internetre kapcsolható háztartási gépeket

[CNET] A japán Sanyo Electric és a Sharp ma nyilvánosságra hozott megállapodása értelmében a két vállalat szorosan együttműködve fejleszti ki a jövő internetre kapcsolható háztartási berendezéseit.

Az olyan jövőbeli termékek, mint az internetre kapcsolódó és onnan recepteket letöltő mikrohullámú sütő, vagy az élelmiszer-vásárlást online elintéző hűtőszekrény valóban sok vállalat fantáziáját megmozgatják. Ezekkel a termékekkel ugyanis sokkal nagyobb profitot lehet elérni, mint a hagyományos háztartási gépek telített piacán.

A megállapodás szerint a Sanyo vezeti majd az energiatakarékos technológiákat és újrahasznosítható alapanyagokat kutató projektet, míg a Sharp a hálózati és internetes kapcsolatért felelős.

A Panasonic termékek gyártója, a Matsushita Electric nemrégiben hasonló megállapodást írt alá a Hitachival, amelynek értelmében együttműködnek az internetre kapcsolható háztartási elektronikai készülékek fejlesztésében és gyártásában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról