Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 2. 09:53

Augusztus végén jelenik meg az MSI duál-Athlon alaplapja, a K7D Master-LR

Az MSI augusztus végére tervezi AMD 760MP chipkészletes alaplapjának kereskedelmi megjelenését. A K7D Master-LR alaplap két SocketA foglalattal rendelkezik.


Fotó: AnandTech

A TYAN hasonló kivitelű duál-Athlon alaplapja már megvásárolható, ám ára kissé borsos, 500 dollár körüli. Ezt részben az alaplapra integrált Ultra160 SCSI vezérlőnek köszönheti. Az MSI alaplapján nincs SCSI vezérlő, "csak" egy IDE RAID kontroller, és a vállalat reményei szerint a kiskereskedelmi ára 200 dollár alatt maradhat.

Az alaplapon négy DDR memóriafoglalat kapott helyet, amelyekbe legfeljebb 4 GByte memória helyezhető. A bővíthetőségről 3 PCI, 2 64 bites PCI és 1 AGP Pro aljzat gondoskodik. Az alaplap széles körű szolgáltatásait integrált LAN és RAID funkciók teszik teljessé.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról