Szerző: jimi

2001. július 1. 06:30

Red Hat Linux 7.1 CD Edition -- a Red Hat ajánlata a tapasztalt felhasználók számára

Red Hat[Red Hat Europe] 2001. június 26-án a Red Hat Inc. bejelentette a "Red Hat Linux" disztribúciójának a 7.1-es speciális, CD Edition változatát, amit kifejezetten a tapasztalt felhasználók számára szánnak.

Ugyanúgy, mint a teljes 7.1-es verzió, ez is a 2.4-es kernelen alapul és a legújabb programváltozatokat tartalmazza. Szintén megkapjuk az új, a 7.1-ben megismert beállító alkalmazást, amivel könnyen megoldható a DNS, a WEB és a nyomtatószerver karbantartása és felügyelete.

A CD Edition azoknak a felhasználóknak készült, akik nem igénylik a dobozos termékekkel együttjáró kiegészítő szolgáltatásokat. Ez a változat tartalmazza a teljes 7.1-es verziót, beleértve a játék és a dokumentációs CD-t is, viszont nincs hozzá támogatás és nyomtatott dokumentáció. Mivel ezeket a szolgáltatásokat nem kell megvásárolni, a kiadás ára nagyon kedvező, szinte csak a CD árát kell kifizetnünk (jelenleg kb. nettó 18 font).

A Software Station szerint a termékhez Magyarországon július közepétől juthatnak hozzá az érdeklődők, az ára egyelőre még nem ismert.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról