Szerző: roberto

2001. június 30. 14:36

Túl sikeres volt a Gateway olcsó szervereket reklámozó kampánya, a cég képtelen időben teljesíteni a megrendeléseket

[ZDNet] A Gateway, amely eddig nem nagyon szerepelt számítógépeivel a szerverpiacon, június elején 400 dollárt engedett az alsó kategóriás, 6400-as , két processzort is támogató szervereinek árából, a széria belépő ára az akció kezdetétől 999 dollárról indul.

Gateway[ZDNet] A Gateway, amely eddig nem nagyon szerepelt számítógépeivel a szerverpiacon, június elején 400 dollárt engedett az alsó kategóriás, 6400-as, két processzort is támogató szervereinek árából, a széria belépő ára az akció kezdetétől 999 dollárról indul.

A cég egész oldalas hirdetésekben reklámozta az ajánlatát, és azt remélte, hogy ezzel sikerül betörnie (a mostanában egyébként igencsak gyengélkedő) szerverpiacra. A Gateway a fogásával körülbelül 50 százalékos eladási növekedést várt, de a kampány túlságosan is jól sikerült, a növekedés 200-300 százalékosra sikeredett, amit a cég egyszerűen nem tud kielégíteni, így rengeteg csalódott vásárlóval kell majd számolniuk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról