Szerző: roberto

2001. június 30. 13:51

Előfordulhat, hogy az eddig kizárólag Intel-alapú számítógépeket gyártó Dell kínálatába AMD-alapú gépek is bekerülhetnek?

[CNET] Előfordulhat, hogy az eddig kizárólag Intel processzorokkal ellátott számítógépeket szállító Dell ajánlatába AMD processzoros gépek is bekerülnek? A világ jelenlegi legnagyobb PC-gyártója, a Dell az egyetlen olyan jelentősebb észak-amerikai PC-gyártó, amely kizárólag Intel processzorokat használ. A többiek, a Compaq Computer, a Gateway, a Hewlett-Packard, az IBM használják az AMD chipeket is.

DELL[CNET] Előfordulhat, hogy az eddig kizárólag Intel processzorokkal ellátott számítógépeket szállító Dell ajánlatába AMD processzoros gépek is bekerülnek? A világ jelenlegi legnagyobb PC-gyártója, a Dell az egyetlen olyan jelentősebb észak-amerikai PC-gyártó, amely kizárólag Intel processzorokat használ. A többiek, a Compaq Computer, a Gateway, a Hewlett-Packard, az IBM használják az AMD chipeket is.

A Dell nemrég olyan kérdőívvel kereste meg vásárlóit, amelyben feltették azt a kérdést is, hogy "ha két mindenben azonos tudású számítógép közül kellene választania, de az egyikben az AMD Athlon, a másikban pedig az Intel Pentium III 1GHz-es processzora működne, és az AMD-s konfiguráció ára 1049 dollár, míg az inteles 1099 dollárba kerülne, akkor melyiket választaná?"

A Dell képviselői egyelőre csak úgy nyilatkoztak az ügyről, hogy ez nem több, mint egy piaci felmérés, mindig is kiértékelték a rendelkezésre álló technológiákat.

Bizonyos szakértők szerint azonban egyáltalán nem volna meglepő, ha a Dell Dimension PC termékvonalában Athlon és Duron processzoros gépek jelennének meg.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.