Szerző: Kovács Attila

2000. április 5. 11:37

Pioneer 16x-os DVD-lejátszó

A Pioneer mostanában fogja megjeleníteni 16-szoros DVD -olvasóját. Ezek az egyégek mind tálcás (DVD-115), mind pedig slot-in (DVD-105S) változatban kaphatók lesznek. Átlgaos elérési idejük DVD-ROM esetén 95ms, CD-ROM esetén 80ms lesz, vízszintesen illetve függőlegesen is beépíthetőek lesznek, illetve olvasni fogják az egy illetve két rétegű DVD-ROM/Video, DVD-R/RW, CD-ROM, Audio CD, CD-R/RW, VideoCD, PhotoCD, Hybrid CD, CD-Extra, CD Text technológiával készült lemezeket is.

A Pioneer mostanában fogja megjeleníteni 16-szoros DVD-olvasóját. Ezek az egyégek mind tálcás (DVD-115), mind pedig slot-in (DVD-105S) változatban kaphatók lesznek. Átlgaos elérési idejük DVD-ROM esetén 95ms, CD-ROM esetén 80ms lesz, vízszintesen illetve függőlegesen is beépíthetőek lesznek, illetve olvasni fogják az egy illetve két rétegű DVD-ROM/Video, DVD-R/RW, CD-ROM, Audio CD, CD-R/RW, VideoCD, PhotoCD, Hybrid CD, CD-Extra, CD Text technológiával készült lemezeket is.

A meghajtók neve egyszerűen csak Sweet 16 (azaz Édes 16-os) lesz, és ezzel a Pioneer megtarja vezető helyét a DVD-olvasók sebességi versenyében.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról