Szerző: Barna József

2001. június 28. 18:18

AMD processzoros NetPC az MSI-től

[Email] A Micro-Star International ma jelentette be Slim PC családjának legújabb darabját, a nőiesen karcsú, ám már-már közhelyszerűen ötlettelen nevű MS-6218-at. A meglehetősen korlátozott bővíthetőség miatt elsősorban üzleti és vállalati, valamint szűkös élettérel rendelkező felhasználók érdeklődésére számot tartó készülék MicroATX alaplapján a VIA 200/266 MHz-es buszsebességet támogató KLE chipkészlete szolgálja ki a választható sebességű AMD Athlon vagy Duron processzort.

A Slim PC kizárólag a legalapvetőbb kiegészítőket tartalmazza: így egy beépített 3,5 colos floppy-meghajtót, valamint egy CD- vagy DVD-ROM-ot. Kényelmi okokból a készülék előlapján helyezkedik el két USB port, melyre az esetleges perifériák csatlakoztathatók. Míg a hátsó panelen található a többi kimenet: billentyűzet és egér csatlakozók, további USB portok, valamint egy audiokimenet.

A Slim PC további jellemzői:

  • mérete: 380mm × 320mm × 90mm
  • Micro ATX formátum
  • 145 wattos tápegység
  • 3 PCI slot
  • 2 db 168 tűs DIMM csatlakozó, melyekbe összesen 1 GByte SDRAM helyezhető

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.