:

Szerző: Vörös Péter

2001. június 27. 19:03

A Motorola három kínai szerződéshez jutott

[CNET, Reuters] A Motorola kedden bejelentette, hogy három, összesen 34,4 millió $ értékű szerződést kötött a China Mobile Communications-zel (Kína legnagyobb mobiltelefon szolgáltatója) mobiltelefonos infrastruktúra szállítására. A hálózati bővítés révén a China Mobile előfizetői kapacitása fél millió felhasználóval bővül. A projekt tervezett befejezési időpontja 2001. vége. A Motorola közölte, hogy a China Mobile GSM 900/1800-as hálózatát Guizhou és Henan tartományokban és a fővárosban, Pekingben bővítik ki.

Az elmúlt két hónap során a China Mobile összesen 500 millió $ értékben kötött szerződéseket a Motorolával kilenc tartomány és önkormányzatok GSM hálózatainak bővítésével kapcsolatban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.