Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 27. 15:11

1 milliárd dollár a Windows XP népszerűsítésére

[CNET] A Microsoft keddi bejelentése szerint az Intellel, PC-gyártókkal és kereskedőkkel közösen 1 milliárd dollárt költ el az ősszel debütáló operációs rendszer, a Windows XP marketingjére.

A Microsoft és az Intel ebből 500 millió dollárt vállalt magára, a fennmaradó 500 millió dollárt pedig a PC-gyártók és kereskedők állják. A Microsoft Windows XP operációs rendszer október 25-én kerül majd a boltokba.

A redmondi szoftvergyártó így összesen több, mint 700 millió dollárt költ el az év két legfontosabb termékének, a Windows XP operációs rendszernek és az Xbox játékkonzolnak a népszerűsítésére. Az Xbox november 8-án debütál az USA-ban, Európában csak 2002 tavaszától lesz kapható.

A Microsoft kedden egy Las Vegas-i rendezvényen véglegesítette a Windows XP marketingterveit, közel 600 partner (PC-gyártók, kereskedők) bevonásával.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.