Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 22. 12:15

Olcsó SocketA alaplap várható a Leadtektől

[x-bit labs] A grafikus kártyáiról nálunk is ismert Leadtek Research hamarosan egy olcsó integrált alaplappal örvendezteti meg a nagyérdeműt. A WinFast 7033K7 alaplap a SiS 730S chipkészletére épül.

A SocketA foglalattal ellátott MicroATX formátumú alaplap 3 PCI és 1 AGP4x bővítőhellyel van ellátva. PC100/PC133 memóriamodulok fogadására 2 DIMM foglalat áll rendelkezésre. A legfeljebb 4 USB eszközt támogató alaplapon egy chipsetbe integrált 128 bites 2D/3D videovezérlő, AC'97 audiovezérlő és 10/100 Ethernet-kontroller is található.

A SiS-nek egyre több alaplapgyárót sikerül meggyőzni chipkészleteinek használhatóságáról. Bár korábban a tajvani cég termékei kiváló ár/teljesítményt tudtak felmutatni, az apró hibák és folyamatosan csúszó szállítások miatt nem voltak népszerűek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról