Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 21. 16:11

Virágkorát éli a SEGA Dreamcast: 212 százalékkal növekedtek az eladások

[SEGA Dreampage] A SEGA Dreamcast árának leszállítása után a konzol iránti kereslet minden képzeletet felülmúlóan megnőtt.

A cég a konzol 1998-as debütálásakor 250 dollárért árulta a Dreamcastot, de ezt fokozatosan csökkentenie kellett, hogy versenyezhessen a PlayStation-nel - sikertelenül. Februárban, a gyártás beszüntetése után az árat 80 dollárra engedték le, hogy túladjanak a felhalmozott készleteken.

Az árleszállítás eredményeképp márciusban már 100 százalékkal több Dreamcastot adtak el, mint februárban, es ez az előző márciushoz képest 212 százalékos növekedést jelent!

Az alacsony ár, a Dreamcast internetes lehetőségei, a már megjelent és fejlesztés alatt levő játékok miatt a Dreamcast óriási sikert aratott, és Japánban pillanatok alatt elkapkodták a gépeket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról