Szerző: Vörös Péter

2001. június 21. 00:15

A tervek szerint a Microsoft márciusban fogja bemutatni az Xbox konzolt Nagy-Britanniában

[Bloomberg] A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox játékkonzolt jövő márciusban mutatják be Nagy-Britanniában (ez gyakorlatilag az európai premier), öt hónappal az USA-beli bevezetés után.

A világ legnagyobb szoftvergyártója - amely igyekszik betörni a gyümölcsöző játékkonzol piacra - még májusban jelentette be, hogy a konzolok az USA-ban november 8-ától lesznek kaphatók 299$-os áron, amely azonos a rivális Sony PlayStation2 árával.

Sandy Duncan, a Microsoft nagy-britanniai alelnöke szerint a szigetországbeli bemutató pár hetes pontossággal jövő márciusban lesz. Duncan elmondta, hogy a Microsoft meglévő kiskereskedelmi kapcsolatai segítséget jelentenek a konzol ottani eladásaihoz. A cég tavaly 15 PC-s játékot árult az Egyesült Királyságban, jövőre 25-öt terveznek értékesíteni.

Az Eidos, a brit játékszoftver fejlesztő elmondta, hogy hét játékot fognak kiadni az Xboxhoz és 11 játékot a PlayStation2-hoz a 2002 márciusában végződő pénzügyi évben.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.