Szerző: roberto

2001. június 20. 18:52

A SuSE Linux az Oracle 9i-hez érvényesített operációs rendszerré vált

[SuSE] A SuSE sajtóközleményben jelentette be, hogy a SuSE Linux érvényesített operációs rendszerré vált Oracle 9i adatbáziskiszolgálók számára. Az érvényesítéssel a SuSE tovább növelte vállalati lehetőségeit, elérve az Oracle 9i által biztosított e-business infrastruktúra mellett szavazó IT-vásárlók széles közönségét.

SuSE[SuSE] A SuSE sajtóközleményben jelentette be, hogy a SuSE Linux érvényesített operációs rendszerré vált Oracle 9i adatbáziskiszolgálók számára. Az érvényesítéssel a SuSE tovább növelte vállalati lehetőségeit, elérve az Oracle 9i által biztosított e-business infrastruktúra mellett szavazó IT-vásárlók széles közönségét.

"Az e-business vállalatok a SuSE Linux használatával a világ egyik legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb operációs rendszeréhez juthatnak, amelynek alternatívái közt sokkal drágább rendszerek vannak, például a Microsoft Windows NT vagy a védjegyzett Unix rendszerek. Örülünk, hogy mi lehettünk az első linuxos cég, amely érvényesíttette operációs rendszerét az Oracle 9i-hez, és örömmel várjuk a további együttműködést" -- nyilatkozta Dirk Hohndel, a kaliforniai SuSE Inc. elnöke.

"Linuxos partnereinknek sok feltételt kell teljesíteniük ahhoz, hogy érvényesítsék operációs rendszerüket az Oracle 9i-hez." -- mondta Doug Kennedy, az Oracle Globális Együttműködési Részlegének egyik alelnöke, aki egyébként arról is beszámolt, hogy a berlini Oracle OpenWorld-ön SuSE Linuxon futó Oracle9i alkalmazásfürtöket mutatnak be a Network Appliance (#1410) és az Intel (#1902) standján.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról