Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 4. 21:48

A díjnyertes HP PROCURVE kapcsolócsalád legutóbbi fejlesztése újabb lépés az ágazati vezető szerephez

A Hewlett-Packard kommunikációs iroda a következő közleményt juttatta el hozzánk:

A Hewlett-Packard kommunikációs iroda a következő közleményt juttatta el hozzánk:

A hálózati technológiában élvonalbeli szerepet betöltő Hewlett-Packard Company ismertette a zászlóshajó HP ProCurve Layer 2+ kapcsolók (HP ProCurve Switch 8000M, 4000M, 2424M és 1600M) fejlesztésének irányvonalait, amellyel a cég megerősíti vezető helyét a hálózati innováció, funkcionalitás és ár/teljesítmény viszony terén. A HP ezeket az újításokat térítésmentesen bocsátja a felhasználók rendelkezésére.

Az új funkciók a legújabb fejlesztést jelentik a HP ProCurve dinamikus hálózati technológiában és alátámasztják a hálózati termékek piacán leggyorsabban növekvő szereplő törekvését arra, hogy ágazati vezető szerepre tegyen szert.

Az 1998-as bevezetéskor a HP ProCurve Layer 2+ kapcsolók családja a hagyományos felfogással ellentétben a gigabit nagyságrendű 10/100 technológiát elérhetővé tette az asztali számítógépek vonatkozásában az átlagos felhasználó számára, és a jövőbe mutató megoldást kínált a HP innovatív programozható hálózati processzora alapján. Ez az ár/teljesítmény viszony és innováció helyezte a HP ProCurve termékeket egy csoportba a Nortel, 3COM és Cisco termékekkel, és tette lehetővé, hogy a HP ProCurve termékcsalád megelőzze a Cabletron céget a LAN kapcsolók piacán.

"A bejelentett fejlesztések biztosítják vásárlóink beruházásai számára a folyamatos értéktartást, és kiterjesztik e termékek alkalmazását nagyvállalati és kis kereskedelmi hálózatokban" - közölte Jan Bell, a HP ProCurve Networking nemzetközi marketing menedzsere. "Ezek a fejlesztések egyengetik az utat más innovatív megoldások előtt, amelyek az 1998-as évhez hasonlóan újabb értékkel ruházzák fel meglévő termékeinket és felgyorsítják a HP sikereit az élvonalbeli hálózati megoldások szállítása terén."

A HP ProCurve ma bejelentett fejlesztései várhatóan idén nyáron érhetők majd el térítésmentesen a világhálón a http://www.hp.com/go/procurve címen. A HP TopTools elősegíti és megkönnyíti a frissítési folyamatot a meglévő felhasználók számára.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.