Szerző: Koi Tamás

2024. május 8. 11:31

Vége a matricakorszaknak az Apple-nél?

A különböző, általában nagyobb értékű Apple termékek csomagolásának hosszú évek óta szerves részét képezi az egy vagy több alma logós matrica, de az új iPadek megjelenését követően aggódhatnak a gyűjtögetők.

Az igazi Apple-fanatikusok azzal együtt, hogy minden Apple terméket megvesznek, valószínűleg kvázi akaratukon kívül a legnagyobb matricagyűjtők is a világon, hiszen az Apple hosszú évek óta minden, jellemzően drágább termékének csomagolásában elrejt egy vagy több almalogós matricát.

apple_sticker

Ezek a rajongók bizonyára lesz némi hiányérzetük az új iPad Pro és Air modellek megvásárlását követően, a gyártó ugyanis arról tájékoztatta az Apple Store stábot, hogy a jövő héttől kapható tabletek csomagolásából 

környezetvédelmi okból hiányozni fognak a matricák.


Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Szerencsére aki akar, továbbra is hozzájuthat a betevő öntapadós Apple-logójához, mivel az üzletekbe külön szállítmány matrica érkezik majd, melyből a hiányérzettel rendelkező vásárlók kaphatnak majd.

A matricák további sorsa az elmúlt hónapok termékmegjelenéseit illetően kicsit azért zavaros, a márciusban megjelent M3-as Macbook Air-ek dobozába ugyanis kerültek, az egy hónappal korábban boltokba került Vision Pro csomagolásából azonban hiányoztak az öntapadós logók.

Via 9to5mac.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról