:

Szerző: Koi Tamás

2024. január 19. 14:21

Nem fogod elhinni, mennyivel emeli meg díjait a Yettel tavasszal

Meglepetés! A Yettel Magyarország is megemeli márciustól mobiltarifáinak havi díját, méghozzá úgy, hogy a Vodafone és a Telekom közé pozícionálta be magát, legalábbis az árváltozás mértékét tekintve. Pár tized százalékkal.

Valóságos versenycunami zajlik a magyarországi távközlési piac prominens szereplői között, már ha létezik egyáltalán ilyen szó, mindenesetre a Telekom, a 4iG/Vodafone/Digi és a Yettel közti öldöklő küzdelemre lassan tényleg nem lehet eléggé eposzi jelzőket találni, akár arról van szó, hogy az ügyfelek kedvében kell járni, akár annak ellenkezőjéről vagy éppen mindkettőről egyszerre.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A Yettel Magyarország is ebben a cipőben jár, hiszen egyik kezével, elvesz, másik kezével meg ad, mert bár megtehetné, hogy a tavalyi 17,6%-os átlagos pénzromlás mértékében korrigálja díjcsomagjainak havi díját március 5-től, mégsem teszi.

Hanem 15,3 százalékkal fogja.


Ez egyébként éppen 0,1 százalékkal kevesebb, mint a Vodafone még tavaly bejelentett díjkorrekciójának mértéke és 0,3 százalékkal több, mint a Telekom hét elején közölt száma.

Gyors kalkulációnk szerint a Vodafone ezzel összességében két év alatt 24%-ot emel majd, a Telekom 29,5%-ot, a Yettel pedig 29,9%-ot, nem számítva persze a kedvezményeket.

Vidám, madárcsicsergéstől és versengéstől hangos kikeletet mindenkinek!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 07:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.