:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. december 15. 14:28

Van egy jó és egy rossz hírünk azoknak, akik tévén nézik a YouTube-ot

Kevesebb lesz a reklám, de azok hosszabbak, ráadásul a tévés Shorts-ba is jönnek.

Robog tovább a YouTube, hogy még több felhasználót bírjon rá a hirdetésmentes prémium csomagra való előfizetésre, ennek érdekében folyamatosan változtatásokat eszközöl a formátumokban. Most éppen a YouTube okostévékre készített verziójában megjelenített reklámok hosszával és gyakoriságával variál. Mint kiderült, a nagyképernyős élményt preferáló YouTube-használók által nézett videókat kevesebbszer fogják megszakítani reklámok a jövőben – ám mivel nem lehet minden tökéletes, ezért cserébe azok hosszabbak lesznek.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A szűkebb tesztelői kör után most globálisan érkező módosítással a nézők a tájékoztatás szerint 29 százalékkal hosszabb ideig nézhetik a kiválasztott videót két hirdetés közt. A videómegosztót tévén használó nézők emellett egy frissített számlálót is fognak látni a képernyő jobb alsó sarkában, ami nem a szünetben látható hirdetések számát fogja jelezni, hanem a hirdetésszünetből még hátralévő időt jelzi.

A cég bejegyzéséből kiderül továbbá, hogy a tévéken elérhető YouTube Shorts szolgáltatásba megérkeznek a hirdetések, hasonló módon történő megjelenítéssel, amit a webes böngészőkben és a mobilverziókban lehet látni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 14:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.