:

Szerző: Koi Tamás

2023. december 12. 13:10

Kínos elgépelés vagy el/beszólás - a Messenger segít meg nem történtté tenni

A hét eleje óta bizonyos keretek között már szerkeszteni is lehet a Messengerben elküldött szöveges üzeneteket az elküldés után is, ami remek lehetőség egy-egy elírás vagy meggondolatlan kifejezés korrigálására.

Nem mondhatni, hogy a világ legnépszerűbb azonnali üzenetküldő platformja, a Meta-féle Messenger őrült nagy innovációkkal kényeztetné a felhasználókat, de azért időről-időre sikerül a fejlesztőknek egy-egy olyan funkciót becsempészni, melyek korábban csak más platformokon voltak elérhetők.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Kitűnő példa erre a múlt hét óta folyamatosan élesedő alapértelmezett végponti titkosítás, mely sokkal privátabb kommunikációs térré teszi a Messengert, vele együtt azonban élesedett egy másik "újítás" is a platformon.

Ez az üzenetek küldés utáni szerkesztésének lehetősége, mely a küldéstől számított 15 percen belül teszi lehetővé, hogy egy-egy elgépelést vagy kevéssé jól átgondolt szöveges megnyilvánulást utólag korrigáljon a felhasználó.

A szerkesztési lehetőség az applikációban és a webes felületen egyaránt működik, nem kell hozzá külön élesíteni vagy bekapcsolni semmit.

Via The Verge.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 10:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.