Szerző: Koi Tamás

2023. december 7. 13:08

Egy rekordot már biztosan megdöntött a Rockstarnál a GTA VI

Elég látványosra sikerült minden idők legismertebb gengszterszimulátora, a Grand Theft Auto sorozat következő részének az előzetese, nem csoda, hogy mostanra minden rekordot meg is döntött a videó.

Dörzsölgethetik a tenyerüket a Rockstar Games-nél, de legalábbis már most látszik, hogy a játék megjelenése előtt bő egy évvel óriási az érdeklődés a Grand Theft Auto franchise soron következő, VI. epizódja iránt.

01:31
 

Grand Theft Auto VI Trailer 1

Még több videó

Elindult a heti kraftie hírlevél!

Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

Elindult a heti kraftie hírlevél! Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

A játék hivatalos előzetese két nappal ezelőtt debütált a YouTube-on, a publikálás óta eltelt idő alatt pedig több mint 110 millióan (jelen cikk írásának pillanatában kb. 120 milliónan) nézték meg az akciódús jelenetekben, női mellekben és fenekekben bővelkedő bemutatót.

Talán a Grand Theft Auto VI-nak sikerülni fog az, ami az V. epizódnak nem sikerült - a kurrens epizód jelenleg minden idők csupán második legsikeresebb videojátéka a Minecraft után, de hátha az új rész elcsípi Mojang játékát.

01:25
 

Grand Theft Auto V Trailer

Még több videó

Az előzetes iránti érdeklődés mindenesetre bíztató jel, de legalábbis a Grand Theft Auto V. trailerét (lásd fent) több mint tíz év alatt sem látták annyian, mint a várhatóan valamikor 2025-ben érkező új epizód bemutatófilmjét.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról