:

Szerző: Koi Tamás

2023. november 22. 13:10

A legrosszabb főnök is ember, boldog karácsonyt mindenkinek!

Idén korán kezdődik a karácsonyi szezon az Apple-nél, mely elkészítette az idei ünnepi kisfilmjét - természetesen most is a saját technológiájával.

Az idei iPhone-bemutató után a karácsonyi kisfilmjét is iPhone-nal forgatta, majd Mac-en vágta az Apple kreatív stábja, a műfaj pedig ezúttal a kifejezetten sok türelmet igénylő stop motion animáció.

A végeredményt sok szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki szívből gyűlöli a főnökét és lelki társat keres magának ebben.

03:56
 

Fuzzy Feelings | Apple Holiday Film

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Fuzzy Feelings című kisfilm persze ennél valamivel magasztosabb üzenettel bír, hiszen a kreativitásban rejlő erőre hívja fel a figyelmet, illetve arra, hogy mindez hogyan változtathatja meg azt, ahogy egymásra és a világra tekintünk. Jelen esetben történetesen éppen egy iPhone 15 Pro kameráján keresztül.

01:09
 

Fuzzy Feelings: Behind the Scenes | Apple

Még több videó

Az animációs rövidfilmnek werkfilmje is van, aki kíváncsi, mekkora hidegvér kell ahhoz, hogy egy ilyen produkció elkészülhessen, feltétlenül nézzen bele.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 15:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.