:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 15. 13:00

Rég várt beállítást kapott az Instagram

Korlátozhatóvá vált a sima Instagram-posztok láthatósága, így az egyes bejegyzések is jobban elszeparálhatók.

Több kontrollt kapnak az Instagram-felhasználók a bejegyzéseik láthatósága felett, az átmenetileg megtekinthető, 24 óra után eltűnő sztorikon kívül a sima hírfolyamban közzétett posztokra is alkalmazható már a szűkített csoportoknak való közzététel.

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

A sztoriknál és jegyzeteknél jó ideje használható „Közeli ismerősök” beállítási lehetőség kiválasztásával a közzétett bejegyzések és Reels-videók csak azok számára jelennek meg a hírfolyamban, akiket a posztoló felvett a "kiváltságosok" listájára, sőt láthatóan csak az egyes bejegyzésekre vonatkozóan is lehet alkalmazni a láthatósági beállítást. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a közzététel előtt a láthatósági beállítások alatt átállítsuk, hogy az összes követővel, vagy csak a listára felvett emberekkel szeretnénk megosztani adott tartalmat.

A lépés vélhetően csökkenteni fogja az úgynevezett alternatív „finsta” fiókok számát, amiket a felhasználók abból a célból hoznak létre, hogy csak bizonyos barátaikkal osszanak meg bejegyzéseket. Az új beállítás az Instagram alkalmazás frissítés után már mindenki számára használható.

tátható

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.