:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 15. 13:00

Rég várt beállítást kapott az Instagram

Korlátozhatóvá vált a sima Instagram-posztok láthatósága, így az egyes bejegyzések is jobban elszeparálhatók.

Több kontrollt kapnak az Instagram-felhasználók a bejegyzéseik láthatósága felett, az átmenetileg megtekinthető, 24 óra után eltűnő sztorikon kívül a sima hírfolyamban közzétett posztokra is alkalmazható már a szűkített csoportoknak való közzététel.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A sztoriknál és jegyzeteknél jó ideje használható „Közeli ismerősök” beállítási lehetőség kiválasztásával a közzétett bejegyzések és Reels-videók csak azok számára jelennek meg a hírfolyamban, akiket a posztoló felvett a "kiváltságosok" listájára, sőt láthatóan csak az egyes bejegyzésekre vonatkozóan is lehet alkalmazni a láthatósági beállítást. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a közzététel előtt a láthatósági beállítások alatt átállítsuk, hogy az összes követővel, vagy csak a listára felvett emberekkel szeretnénk megosztani adott tartalmat.

A lépés vélhetően csökkenteni fogja az úgynevezett alternatív „finsta” fiókok számát, amiket a felhasználók abból a célból hoznak létre, hogy csak bizonyos barátaikkal osszanak meg bejegyzéseket. Az új beállítás az Instagram alkalmazás frissítés után már mindenki számára használható.

tátható

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 16:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.