Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 15. 13:00

Rég várt beállítást kapott az Instagram

Korlátozhatóvá vált a sima Instagram-posztok láthatósága, így az egyes bejegyzések is jobban elszeparálhatók.

Több kontrollt kapnak az Instagram-felhasználók a bejegyzéseik láthatósága felett, az átmenetileg megtekinthető, 24 óra után eltűnő sztorikon kívül a sima hírfolyamban közzétett posztokra is alkalmazható már a szűkített csoportoknak való közzététel.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A sztoriknál és jegyzeteknél jó ideje használható „Közeli ismerősök” beállítási lehetőség kiválasztásával a közzétett bejegyzések és Reels-videók csak azok számára jelennek meg a hírfolyamban, akiket a posztoló felvett a "kiváltságosok" listájára, sőt láthatóan csak az egyes bejegyzésekre vonatkozóan is lehet alkalmazni a láthatósági beállítást. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a közzététel előtt a láthatósági beállítások alatt átállítsuk, hogy az összes követővel, vagy csak a listára felvett emberekkel szeretnénk megosztani adott tartalmat.

A lépés vélhetően csökkenteni fogja az úgynevezett alternatív „finsta” fiókok számát, amiket a felhasználók abból a célból hoznak létre, hogy csak bizonyos barátaikkal osszanak meg bejegyzéseket. Az új beállítás az Instagram alkalmazás frissítés után már mindenki számára használható.

tátható

a címlapról