:

Szerző: Koi Tamás

2023. október 24. 14:25

Csapatsportot csinál a randizásból a Tinder

Új funkcióval igyekszik a sikeres társkeresést támogatni a világ legnépszerűbb randiappja, a Tinder, mely mostantól lehetőséget ad rá, hogy a felhasználók segítségül hívják a leendő párjuk kiválasztásához a barátaikat vagy éppen a hozzátartozóikat.

A társkeresés olykor még az egyébként olyan, népszerű online platformok használatával sem sétagalopp, mint amilyen a Match Grouphoz tartozó Tinder, de szerencsére immár senkinek sem kell feltétlenül egyedül belevágnia a fejszéjét ebbe a fába.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A világ legnépszerűbb randiappja most bevezetett Matchmaker funkciójával ugyanis a felhasználó a potenciális szíve választottját, választottjait virtuálisan megmutathatja legfeljebb 15 főnek, akik egy 24 óráig élő direkt linket kapnak a profilhoz, amit aztán meg tudnak jelölni, az app pedig ez alapján küld visszajelzést az eredeti felhasználónak, aki viszont továbbra is egyedüliként jogosult jobbra vagy balra lapozgatni a profilokat.

A Tinder szerint eddig is jellemző volt a tinder-felhasználókra, hogy ismerőseik, barátaik segítségét kérték a randipartner kiválasztásához, a Matchmaker funkció pedig még egyszerűbbé teszi ezt a folyamatot. 

A platform egyik legnagyobb riválisa, a Bumble egy ideje kínál már hasonló funkciót, ám az proaktív módon működik, azaz egy meglévő Bumble-felhasználó segítségével elküldhet egy másik felhasználónak egy olyan profilt, mely szerinte egyezésre találna.

Via Engadget.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 01:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.