Szerző: Koi Tamás

2023. október 16. 12:48

Esély sincs a Minecraft trónfosztására

Gyakorlatilag lehetetlennek tűnik megdönteni a Minecraft eladásait, a Mojang Studios sikerjátéka októberre megdöntötte a 300 milliós eladási rekordot, amitől még a második helyezett cím is százmilliós lemaradásban van.

Nem csak a videojátékok piacán, hanem úgy általában, a szórakoztató tartalmak/termékek globális szegmensében abszolút csúcstartónak számít a Mojang Studios által jegyzett Minecraft, mely a megjelenésének 15. évéhez közeledve továbbra is kiemelkedően népszerű, olyannyira, hogy októberre az eladások átlépték a 300 milliós álomhatárt.

minecraft

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az, hogy a Minecraftot nehéz lesz utolérnie bárkinek is, már jó ideje nyilvánvalónak tűnt, a játék már 2020-ban is toronymagasan vezette a toplistákat a 200 milliós mérföldkő akkori elérésekor - amit mellesleg azóta sem sikerült senkinek utána csinálnia, igaz, a Grand Theft Auto V. a három évvel ezelőtti rekordhoz már egész közel ért mostanra, miután a játék eladásai jelenleg körülbelül 185 millió példánynál tartanak.

Az eddigi töretlen sikert elnézve nehéz megtippelni, mikor dönthetik meg a Minecraft rekordját, ám abból kiindulva, hogy az időtlen grafikájú játék továbbra is a fiatal korosztály egyik kultikus művének számít, ebben az évtizedben nem mernénk nagyobb téteket tenni a trónfosztásra.

Via The Verge.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

23

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.