Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. augusztus 18. 11:42

Bezár jövőre az Xbox 360 bazár

Nem lehet majd közvetlenül vásárolni a konzolról, több mint 18 év után a Microsoft nem üzemelteti tovább a dedikált Xbox 360 Store-t.

A Microsoft tájékoztatása szerint 2024. július 29-én lelövi az Xbox 360 Store-t és az Xbox 360 Marketplace-t, a konzol tulajdonosai a határidő után így nem tudnak új vásárlásokat, tehát játékokat, DLC-ket, avatárokat és más tartalmakat intézni a felületekről. A már megvásárolt játékok természetesen továbbra is játszhatók maradnak, de új programokat és DLC-ket nem lehet az Xbox 360-ról intézni. A Store leállása nem érinti az Xbox 360 hálózati szolgáltatásait, továbbra is elérhető az online többjátékos mód, és transzferelhetők a programok másik Xbox konzolra.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Egyúttal búcsúzik emellett a Filmek és TV alkalmazás is a konzolról, tehát a határidő után nem lehet megtekinteni a tévé- és filmtartalmakat, az onnan beszerzett tartalmak megtekintéséhez Windows 10-et (vagy annál frissebb) futtató PC-vel, Xbox One vagy Xbox Series S/X géppel kell rendelkeznie a felhasználónak.

Bár a dedikált Xbox 360 digitális áruházak bezárnak, az Xbox One, Xbox Series X/S konzolokon és az Xbox.com felületéről továbbra is sok program marad játszható és beszerezhető a visszafelé kompatibilitás és a lemezes kiadások miatt. 

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

22

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.