Szerző: Koi Tamás

2023. augusztus 15. 14:17

Kirúgja platformjáról a kuruzslókat a YouTube

A korábbinál sokkal határozottabban fellép a rákos betegek számára bemutatott hatástalan vagy akár ártalmas gyógymódokkal szemben a YouTube.

A kuruzslók a rákbetegségek talán legkártékonyabb velejárói magán az alapbetegségen túl, különösen mivel módszereiknek hatásossága finoman szólva is megkérdőjelezhető, illetve adott esetben arra buzdítják a betegeket, hogy ne vegyenek igénybe semmilyen (szak)orvosi ellátást.

A YouTube most közölte, hogy zéró toleranciát hirdet a fenti jelenséggel szemben, így minden olyan videót törölni fognak a moderátorok a jövőben a platformról, mely hatástalan, ad abszurdum ártalmas "gyógymódokat" mutat be, illetve alkalmas arra, hogy a professzionális orvosi ellátás iránti bizalmat aláássa.

pills

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A világ legnagyobb videomegosztó-platformjának mostani akciója nem minden előzmény nélküli, így a koronavírus-világjárvány idején határozottan fellépett az oltásokkal kapcsolatos álhíreket tartalmazó, illetve vakcinaellenes tartalmak készítőivel szemben, eleinte csak a hirdetések eltávolításával, később pedig a félrevezető tartalmú videókkal szemben meghirdetett zéró toleranciával.

A szolgáltató korábban más, szenzitív orvosi témákban is lecsapott már a hatástalan, illetve olykor kifejezetten veszélyes módszereket hirdető videókra, melyek például házilagosan végzett abortuszt mutattak be, netán a szakorvosok által hivatalos egészségügyi intézményben elvégzett abortusz jelentette egészségi kockázatokról hamis állításokat közöltek.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

23

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.