Szerző: Koi Tamás

2023. július 25. 14:21

Iszapszínű és pizzaillatú Xbox kontrollerrel sokkol a Microsoft

Mondhatni teljesen megszokott, hogy egy konzolgyártó egyes játékokhoz egyedi témájú kontrollereket dob piacra, megtörve ezzel az unalmas fekete/fehér színvilágot. A Microsoft most minden hasonló korábbi próbálkozásra rátett még egy (pizza)lapáttal.

Augusztustól láthatják a rajongók a mozikban a négy Tini Nindzsa Teknőc, Leonardo, Raffaello, Donatello és Michelangelo kalandjait a franchise soron következő, Mutant Mayhem című egész estét mozifilmben, amire láthatóan nagyon készülnek a médiapartnerek illetve szponzorok is, köztük a Microsofttal, mely a legelszántabb rajongóknak elkészítette a

pizzaillatú, "iszapzöld" színű tematikus Xbox-kontrollereket.

tmnt_pizza_controller

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A kontroller beépített, pizzaszelet-formájú illatadagolója révén a szeptemberben ugyanezen a címen debütáló videojátékkal játszó szerencsések játék közben folyamatosan érezhetik a négy főhős kedvenc eledelének az illatát.

A pizzaillatú Xbox-kontrollerek minden rajongó legnagyobb bánatára nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, helyette azok között sorsol ki néhányat a gyártó, akik megosztják az erre a célra létrejött marketingtartalmat az twitteren x-en.

Vagyis az egész illatozó kontroller egy meglehetősen formabontó marketingakció része csupán, de nem kizárt hogy látunk még hasonlóra példát, így ha már úgyis összejön az Activision Blizzard deal, akkor jöhet a kénkő szagú Diablo-kontroller vagy a lőporszagú, CoD-tematikájú irányítópad.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

23

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.