Szerző: Koi Tamás

2023. július 5. 12:00

Még idén jön a PS5 Slim - a Microsoft szerint

Még idén érkezhet egy olcsóbb, optikai meghajtó nélküli PS5 változat, illetve egy karcsúsított, PS5 Slim változat a Sony aktuális konzolcsaládjába - írja forrásmegjelölés nélkül az amerikai versenyhatósághoz benyújtott dokumentumában a Microsoft.

Viszonylag sűrűn fel lehet lelni az interneten a technológiai ipar új, hivatalosan még be nem jelentett termékeiről mindenféle pletykákat, az viszont meglehetősen szokatlan, hogy ezt éppen a konkurencia veszi szájra. Jelen esetben mégis ez történt, a Microsoft az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) által az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán indított jogi ügylethez csatolt dokumentumaiban több érdekes, üzleti titoknak tűnő információ is feltűnt, illetve nyilvánosságra került.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Míg múlt héten a Sony által alkalmazott jutalékrendszer bizonyos részleteire, illetve egyes játékok fejlesztési költségeire derült fény, most éppen olyan "tipp" van a redmondiak tarsolyában, miszerint a Sony idén a megjelenés óta először új típusokkal egészíti ki a PS5-sorozatot, így még 2023-ban érkezik egy új, olcsóbb Digital Edition kiadás, illetve egy karcsúbb változat (Slim) a kurrens modellből.

Mondjuk mindkét pletyka kering már az interneten tavaly év vége óta, amikor az Insider Gamer megszellőztette, hogy az új kialakítású PS5 konzolokhoz külső optikai egységet lehet majd csatlakoztatni, ám ezeket az értesüléseket azóta sem erősítette meg vagy cáfolta a japán gyártó. Az idei újdonságok kapcsán eddig egyetlen terméket jelentettek be, ez a PS5 játékokat streamelő Project Q, melynek megjelenése szintén az idei év végén várható.

Via The Verge.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról