Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. június 19. 12:44

Nincs már hova tovább az LCD paneleknek

Már egyértelműen az OLED és a MicroLED a jövő, több fejlődés nem várható az LCD technológiánál.

A többek közt Samsungnak és LG-nek szállító, folyadékkristályos kijelzők piacán vezetőnek számító német Merck KgaA vegyipari cég látszólag már temeti az LCD-t: a későbbiekben nem kíván több pénzt fordítani az LCD-panelek kutatás-fejlesztésébe, erőforrásait inkább a MicroLED-re és az OLED-re, valamint háttérvilágítási technológiákra, például Mini-LED-re fókuszálja.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Mivel az iparág legfontosabb szereplője és elsődleges beszállítója is maga mögött hagyja a technológiát, így lényegében kimondható, hogy az LCD kora lejárt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a boltok polcairól eltűnnek az olcsó panelekkel felszerelt készülékek, a belépőszintű modellekben továbbra is jó szolgálatot tesznek majd.

Az olcsó LED-LCD tévék és LED-LCD monitorokra egyelőre hatalmas a kereslet, legyen szó a Samsung, az LG vagy a Sony készülékeiről, és bár ezek a jövőben már nem kapnak jelentős fejlesztéseket, áruk még olcsóbbá válhat, mivel már a kutatás-fejlesztés költségeit sem kell beépíteni.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

23

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.