:

Szerző: Koi Tamás

2023. március 29. 11:41

Megvan az Összes Emberi Tudás szignálja

Úgy tűnik, még az olyan nonprofit szervezetek számára is elkerülhetetlen a márkaimázs építése, mint amilyen a Wikipédiát üzemeltető Wikimedia Alapítvány, mely most jelentette be, hogy elkészült saját szignáljával.

A márkák felismerésében a hangok éppúgy szerepet játszhatnak, mint a vizualitás, azaz elsősorban a logó, ezt még az olyan nonprofit szervezeteknél is belátják, mint a Wikimedia Alapítvány, mely bejelentette, hogy elkészült a szervezet legújabb arculati eleme, 

Az Összes Emberi Tudás szignálja.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nem Wikimedia lenne a Wikimedia, ha a szignál elkészítését nem a közösségre bízta volna, pályázati formában, így a szignál bemutatása egyben eredményhirdetés is: a győztes pályázatot Thaddeus Osborne nyújtotta be, aki vidám szinti-trillázást vegyített könyvlapok pörgésével és billentyűleütés-effekttel.

Osborne - aki civilben nukleáris mérnök - 2500 dolláros jutalomban részesült, emellett a Wikimedia lehetőséget biztosít a számára, hogy a szignált professzionális stúdiokörülmények között is kidolgozza, így a szignál már idén nyártól hallható lesz, vélhetően elsősorban a különféle hangasszisztens-rendszerek részeként.

Via Engadget.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 08:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.