Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 22. 11:52

Hamarosan új Doom-játék jön

Mobilos spinoffal bővül március végén a Doom-széria, ami az előzetes alapján ezúttal egy cukiskodóbb darab lesz.

A DOOM franchise az évek során többféle formában bővült, és ugyan a következő nagy cím bejelentésére még várni kell, addig a mobilplatform sincs hanyagolva. A Bethesda és a kanadai Alpha Dog stúdió által készített Mighty Doom című mellékszál március 21-én érkezik Android és iOS platformokra.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A megosztott előzetes alapján a felsőnézetes shooter nem a megszokott stílust követi, amellett, hogy egy roguelike elemekkel tarkított játékmenet várható tőle, a vizuális körítés is kevésbé véresebb, egyúttal cukibb, rajzfilmes stílust kap. Ismerős helyszínek és démonok azonban visszaköszönnek majd benne.

A program bétáját kanadai és új-zélandi játékosok már 2021-ben kipróbálhatták, de a kritikusabb hangok egyelőre nem fogadták felhőtlen örömmel, többen megjegyezték, hogy a fejlesztők csak újabb bőrt (és pénzt) kívánnak lehúzni a sikerjáték nevével, főleg hogy alkalmazáson belüli vásárlások és fizetős tartalmak is bőven várhatók hozzá.

01:49
 

Mighty DOOM – Official Announce Trailer

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról