Szerző: Koi Tamás

2023. február 10. 13:07

Az otthoni hálózat mellett már a takarítás is rábízható a TP-Linkre

A TP-Link otthoni termékkínálatában viszonylag régóta hangsúlyos szerepet szán a különféle okosotthon-megoldásoknak, így csak idő kérdése volt, hogy a kínai cég mikor mutatja be az első takarítógépét.

Ha a Xiaominak bejött, miért ne jöhetne be nekünk? - gondolhatták a TP-Linknél, mely a legnagyobb kínai hálózatieszköz-gyártóként most félig-meddig új vizekre evezve bemutatta vadonatúj robotporszívóit, a Tapo RV10-et, illetve kistestvérét, a Tapo TV10 Lite-ot.

tplink_rv10

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Aki látott már robotporszívót, annak a TP-Link megoldásai aligha fognak bármi újdonságot mutatni - a kis korong alakú, kefével ellátott készülékek közül a drágább, egyébként 250 dollárba kerülő változat víztartállyal is rendelkezik, azaz fel is tud törölni, míg a Lite változatnál ez a funkció hiányzik, van viszont cserébe nagyobb portartály.

A Tapo applikációval vezérelhető robotporszívók útvonala sajnos nem paraméterezhető olyan szofisztikált módon, mint a mezőny drágább tagjainál, cserébe viszont négy fokozatban állítható a szívóerő (a maximum szívóhatás 2000 Pa), az eszköz leghalkabb üzemmódjában pedig 53 dB szintű zajt bocsát ki.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról