:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 3. 14:46

Már a kartondobozok is árulkodnak a gazdasági helyzetről

Az e-kereskedelemben kulcsfontosságú szerepet játszó kartondobozokból is jóval kevesebbre van szükség az Egyesült Államokban.

Egy rendkívül mellőzött gazdasági mutató is tükrözi, hogyan lassulnak a fogyasztók kiadásai, méghozzá az e-kereskedelemben és az üzletek áruszállításában kulcsfontosságú szerepet játszó kartondobozokról van szó.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Fibre Box Association adatai szerint az Egyesült Államok kartondoboz-szállításai a tavalyi negyedik negyedében 8,4%-kal csökkentek, ami a legnagyobb negyedéves csökkenés 2009. második negyedéve, a nagy pénzügyi válság ideje óta.

A kartondobozok iránti kereslet láthatóan akkor esett vissza, amikor az infláció és a magas kamatlábak elkezdtek hatni a fogyasztók költési szokásaira (akik a materiális javak után ismét a szolgáltatások felé kezdtek fordulni a pandémia lecsengésével), az iparág pedig a kereslethez igazítja a termelési kapacitást.

kartondobozok

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 06:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.