Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 3. 14:46

Már a kartondobozok is árulkodnak a gazdasági helyzetről

Az e-kereskedelemben kulcsfontosságú szerepet játszó kartondobozokból is jóval kevesebbre van szükség az Egyesült Államokban.

Egy rendkívül mellőzött gazdasági mutató is tükrözi, hogyan lassulnak a fogyasztók kiadásai, méghozzá az e-kereskedelemben és az üzletek áruszállításában kulcsfontosságú szerepet játszó kartondobozokról van szó.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát?

Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát? Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

A Fibre Box Association adatai szerint az Egyesült Államok kartondoboz-szállításai a tavalyi negyedik negyedében 8,4%-kal csökkentek, ami a legnagyobb negyedéves csökkenés 2009. második negyedéve, a nagy pénzügyi válság ideje óta.

A kartondobozok iránti kereslet láthatóan akkor esett vissza, amikor az infláció és a magas kamatlábak elkezdtek hatni a fogyasztók költési szokásaira (akik a materiális javak után ismét a szolgáltatások felé kezdtek fordulni a pandémia lecsengésével), az iparág pedig a kereslethez igazítja a termelési kapacitást.

kartondobozok

a címlapról