Szerző: Koi Tamás

2022. november 18. 13:23

Ennél jobb trollkodás a az AMD-nél idén már nem lesz

A komponenspiac két meghatározó szereplőjének, az Nvidia-nak és az AMD-nek nem kell a szomszédba menni ötletért, ha egymást kell trollkodni.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe, amikor mindenki melegséget érez a szívében, de persze távolról sem olyan melegséget, amitől a méregdrága videokártyáján a tápcsatlakozók megolvadnak.

Az Nvidia vadonatúj csúcskategóriás kártyáját, az RTX 4090-et egyes felhasználói visszajelzések alapján márpedig éppen ez a típushiba sújthatja, ezt trollkodta meg most az AMD marketingigazgatója, Sasa Marinkovic egyetlen képpel és egy gyilkos kommenttel a Twitteren:

marinkovic_twitter

Via The Verge.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról