Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. július 1. 09:59

Új vezetőt kap a Microsoft Magyarország

Távozik a Microsoft Magyarország éléről Chris Mattheisen, helyét Szabó Péter veszi át, aki hat éve érkezett a céghez.

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a cég tevékenységét. Szabó hat éve érkezett a Microsofthoz, ahol először a Microsoft lakossági üzletágának régiós igazgatójaként dolgozott, majd a vállalati és partnerkapcsolati üzletág igazgatói pozícióját töltötte be az elmúlt három évben. Ez utóbbi pozíciójában a Microsoft magyarországi partneri és viszonteladói hálózatának irányításáért és digitális átalakulásukért volt felelős - írja a közlemény.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az üzleti vezető előtte 17 évet töltött az Unilevernél, ahol az adriai térség disztribúciós/logisztikai hálózatának paradigmaváltó átszervezéséért felelt. Miután csatlakozott a Microsofthoz, a cseh-szlovák-magyar országcsoport újjászervezését és az új szervezeti egység irányítását látta el a lakossági és eszközértékesítési üzletág élén.

Chris Mattheisen, korábbi ügyvezető igazgató elhagyja a vállalatot, július végéig munkájával támogatja a zökkenőmentes átmenetet.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.