:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. július 1. 09:59

Új vezetőt kap a Microsoft Magyarország

Távozik a Microsoft Magyarország éléről Chris Mattheisen, helyét Szabó Péter veszi át, aki hat éve érkezett a céghez.

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a cég tevékenységét. Szabó hat éve érkezett a Microsofthoz, ahol először a Microsoft lakossági üzletágának régiós igazgatójaként dolgozott, majd a vállalati és partnerkapcsolati üzletág igazgatói pozícióját töltötte be az elmúlt három évben. Ez utóbbi pozíciójában a Microsoft magyarországi partneri és viszonteladói hálózatának irányításáért és digitális átalakulásukért volt felelős - írja a közlemény.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az üzleti vezető előtte 17 évet töltött az Unilevernél, ahol az adriai térség disztribúciós/logisztikai hálózatának paradigmaváltó átszervezéséért felelt. Miután csatlakozott a Microsofthoz, a cseh-szlovák-magyar országcsoport újjászervezését és az új szervezeti egység irányítását látta el a lakossági és eszközértékesítési üzletág élén.

Chris Mattheisen, korábbi ügyvezető igazgató elhagyja a vállalatot, július végéig munkájával támogatja a zökkenőmentes átmenetet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.