Szerző: Koi Tamás

2022. május 19. 12:15

A SimpleBusiness repertoárjában is megjelent a softPOS

Új mobilos fizetési lehetőséggel egészíti ki SimpleBusiness nevű, vállalatoknak szánt fizetési platformját az OTP Mobil.

A fizetési linkek és QR-kódok használata mellett újdonságként immár hagyományos, érintésmentes POS-terminálként is használhatóvá váltak a SimpleBusiness applikációt futtató androidos okostelefonok, jelentette be az OTP Bank fintech leányvállalata, az OTP Mobil.

A SimpleBusiness négy megoldása mellé a Visa támogatásával érkezik az érintéses fizetés lehetősége, amelyben egy bankkártya vagy NFC alapú okoseszköz segítségével valósulnak meg a tranzakciók POS-terminál beszerzése, telepítése nélkül.

simplebusiness_softpos_kozlemeny_20220519

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az új megoldás egyik fontos előnye, hogy lehetővé teszi a PIN-kód kezelését, így többek között a 15 ezer forintot meghaladó tranzakciók kifizetése is megoldott a használatával. További előny, hogy az érintéses fizetés mellett az appon belül az indulás óta biztosított megoldások is elérhetők, így a felhasználók bármelyiket kiválaszthatják a tranzakció lebonyolítására. 

A SimpleBusinessnél most megjelent softPOS megoldások egyáltalán nem számítanak újdonságnak, így a hazai kereskedelmi bankok némelyikénél már korábban elérhető volt ilyen rendszer, de az online számlázórendszer, a Billingo is kínál már ilyen lehetőséget a Global Payment Europe (GPE) hátterét használva.

a címlapról