Szerző: Koi Tamás

2022. április 28. 10:27

Kompenzálja ügyfeleit a hétvégi üzemzavarok miatt a Yettel

A nyugalom és a lelki egyensúly számos yetteles előfizető számára kevéssé volt biztosított múlt hétvégén, amikor a szolgáltató hálózata több régióban is akadozni kezdett. A cég most kompenzálja az érintetteket.

Újfent elnézést kért a múlt hétvégi üzemzavarok miatt a Yettel Magyarország, melynek hálózata, illetve egyes szolgáltatásai szombaton részlegesen leálltak, akadoztak. Az utóbbi időszakban - legalábbis a marketingkommunikációban - a zen tanok felé húzó társaság választható ajándékokkal igyekszik kompenzálni az előfizetőket azért, hogy azok "hamar megtalálják ismét az egyensúlyt". 

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A Yettel előfizetői négyféle kompenzációból választhatnak, ezek közt van az egynapos korlátlan belföldi hívás, mobilnet, illetve az egyhetes, hálózaton belüli korlátlan SMS, de aki éppen most szeretne okosórát vagy okoskarkötőt vásárolni a cégtől, az 10% kedvezményt kérhet ezek árából a hétvégi esetet kompenzálandó.

A kedvezményeket, vagy ahogy a Yettel fogalmaz, ajándékokat május 1-jéig lehet aktiválni a cég mobilappjában, emellett a szolgáltató SMS-ben is értesíti azokat, akik valamilyen okból nem érik el az applikációt.

Hasonló kompenzációra legutóbb a Magyar Telekom kényszerült április közepén, amikor a cég új tévés platformja órákon át bukdácsolt, kellemetlen perceket, órákat okozva ezzel a nézőknek. A szolgáltató akkor időarányosan két napra díjkedvezményt biztosított az érintett ügyfeleinek, valamint a húsvéti hétvégén ingyenesen elérhetővé tette számukra a Telekom FilmKlub szolgáltatást.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról