Szerző: Koi Tamás

2022. április 28. 10:27

Kompenzálja ügyfeleit a hétvégi üzemzavarok miatt a Yettel

A nyugalom és a lelki egyensúly számos yetteles előfizető számára kevéssé volt biztosított múlt hétvégén, amikor a szolgáltató hálózata több régióban is akadozni kezdett. A cég most kompenzálja az érintetteket.

Újfent elnézést kért a múlt hétvégi üzemzavarok miatt a Yettel Magyarország, melynek hálózata, illetve egyes szolgáltatásai szombaton részlegesen leálltak, akadoztak. Az utóbbi időszakban - legalábbis a marketingkommunikációban - a zen tanok felé húzó társaság választható ajándékokkal igyekszik kompenzálni az előfizetőket azért, hogy azok "hamar megtalálják ismét az egyensúlyt". 

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A Yettel előfizetői négyféle kompenzációból választhatnak, ezek közt van az egynapos korlátlan belföldi hívás, mobilnet, illetve az egyhetes, hálózaton belüli korlátlan SMS, de aki éppen most szeretne okosórát vagy okoskarkötőt vásárolni a cégtől, az 10% kedvezményt kérhet ezek árából a hétvégi esetet kompenzálandó.

A kedvezményeket, vagy ahogy a Yettel fogalmaz, ajándékokat május 1-jéig lehet aktiválni a cég mobilappjában, emellett a szolgáltató SMS-ben is értesíti azokat, akik valamilyen okból nem érik el az applikációt.

Hasonló kompenzációra legutóbb a Magyar Telekom kényszerült április közepén, amikor a cég új tévés platformja órákon át bukdácsolt, kellemetlen perceket, órákat okozva ezzel a nézőknek. A szolgáltató akkor időarányosan két napra díjkedvezményt biztosított az érintett ügyfeleinek, valamint a húsvéti hétvégén ingyenesen elérhetővé tette számukra a Telekom FilmKlub szolgáltatást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról