:

Szerző: Koi Tamás

2021. december 1. 14:37

Idén is köt karácsonyi pulcsit a Microsoft

Idén sem maradnak a Microsoft geek rajongói ronda karácsonyi kötött pulcsi nélkül, ezúttal az aknakereső rajongói is ünnepelhetnek.

A Microsoft és a divat két egymástól meglehetősen távol álló világ, elég csak megnézni, hogyan öltözködött Bill Gates a cég első fénykorában - a redmondi cég ettől függetlenül idén karácsonykor másodszor vállalja fel ronda ünnepi kötött pulcsiját.

windows-ugly-sweater-2021-minesweeper

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az Xbox Gear Shopban megvásárolható pulcsi idén az egyik leghíresebb korai beépített windows-játéknak, az aknakeresőnek állít emléket, ahol az aknák valójában hópihék a játékterület pedig természetesen mi más lenne, mint egy karácsonyfa.

A Microsoft Minesweeper Ugly Sweater egyébként 75 dollárba (átszámítva kb. 25 ezer forint) kerül, és gyakorlatilag ezúttal is azonnal elkapkodták a teljes készletet a rajongók, ám a cég újabb pulcsik legyártását ígéri, a készlet így remélhetőleg még decemberben újratöltődik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 02:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.