:

Szerző: Koi Tamás

2021. november 11. 11:03

Drótot vág az Antenna Hungária

Okostévéken is elérhetővé tette eredetileg okostelefonokhoz fejlesztett online tévéstreaming applikációját az Antenna Hungária.

A felek megállapodásának köszönhetően a legnépszerűbb streaming szolgáltatók mellett mostantól a mindigTV GO alkalmazás is megtalálható a 2018-as vagy újabb LG és Samsung készülékek telepíthető applikációi között. A regisztráció után könnyen és díjmentesen elérhető a 14 ingyenes csatorna, illetve a több mint 300 Raktárkoncert, további tartalmat pedig többféle előfizetői csomagból lehet választani. 

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A mindigTV GO applikáció használatával a több mint 80 csatornából 34 csatorna érhető el HD minőségben köztük számos ismeretterjesztő, film és valamennyi sportcsatorna HD minőségben szerepel a kínálatban. A Műsorújságban az aktuális és jövőbeli műsorok kínálata mellett, 7 napig visszamenőleg megnézhetők bizonyos műsorok.

A rendszer további funkciói közé tartozik az emlékeztető beállításának lehetősége a jövőbeli műsorokhoz, emellett a kedvencek használatával egyetlen kattintással érhető el a leggyakrabban nézett csatorna vagy műsor.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.