Szerző: Koi Tamás

2021. november 11. 11:03

Drótot vág az Antenna Hungária

Okostévéken is elérhetővé tette eredetileg okostelefonokhoz fejlesztett online tévéstreaming applikációját az Antenna Hungária.

A felek megállapodásának köszönhetően a legnépszerűbb streaming szolgáltatók mellett mostantól a mindigTV GO alkalmazás is megtalálható a 2018-as vagy újabb LG és Samsung készülékek telepíthető applikációi között. A regisztráció után könnyen és díjmentesen elérhető a 14 ingyenes csatorna, illetve a több mint 300 Raktárkoncert, további tartalmat pedig többféle előfizetői csomagból lehet választani. 

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A mindigTV GO applikáció használatával a több mint 80 csatornából 34 csatorna érhető el HD minőségben köztük számos ismeretterjesztő, film és valamennyi sportcsatorna HD minőségben szerepel a kínálatban. A Műsorújságban az aktuális és jövőbeli műsorok kínálata mellett, 7 napig visszamenőleg megnézhetők bizonyos műsorok.

A rendszer további funkciói közé tartozik az emlékeztető beállításának lehetősége a jövőbeli műsorokhoz, emellett a kedvencek használatával egyetlen kattintással érhető el a leggyakrabban nézett csatorna vagy műsor.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.